Pelikortti on uusi korttipeleistä ja muusta uhkapelaamisesta asiansa tahkova blogi, joka tuo uutta tietoa ja uusia ajatuksia pelaajille.

Ensimmäisenä tietysti ajattelin ottaa pöydälle yhden aiheen, joka on ollut itsellä kovinkin mielessä, nimittäin pokeriverkot. Tämä keksintö oli yksi parhaimpia asioita mitä nettipokeri on koskaan kokenut, eikä kaikki tunnu vieläkään tajuavan sen hienoutta.

Otetaan esimerkiksi yksi kovimmista verkoista, eli iPoker. Yksittäisesti iPoker verkon alla olevat sivustot eivät kaikki todellakaan ole merkittäviä sivuja joissa pokerimaailman tärkeimmät pelaajat pelaavat, mutta yhdessä ne muodostavat niin suuren peliympäristön, että jokaiselle löytyy varmasti jotain. Viimeisten tarkistuksieni mukaan iPoker verkossa on vajaat sata sivua, jotka kaikki tuovat erittäin suuren joukon pelaajia yhteen. Nettipokeri muuttui sinä päivänä huomattavasti, kun pari ruotsalaista kaveria saivat päähänpiston aloittaa yhteinen verkko muutaman pokerisivun välille.

Skinit, eli verkossa toimivat sivustot ovat ne, jotka vastaavat bonuksista ja muista mukavuuksista ja verkko on siellä vain yhdistämässä pelaajia. Tämä tuo samalla pelaajille erittäin hyvän mahdollisuuden vertailla sivuja ja etsiä itselleen mieluisa pelisivu joka on kaikin tavoin sopiva, sallien samalla mahdollisuuden pelata suuren pelaajajoukon kanssa.