Raaputusarvat ovat olleet viime aikoina kovastikin tapetilla, eikä suotta. Nettiarvat ovat mukavaa ajanvietettä ja samalla pääsee verestämään vanhoja muistoja, kun silloin nuorempana tuli pelattua paperisilla raaputusarvoilla. Nykyään tietysti noiden paperisten arpojen aika on jo pahasti mennyt ohi niiden epäkäytännöllisyyden ja pienten voittojen takia, mutta nettiarpa tuo siihen kivan muistotuokion.

Arpasivut ovat pelin suosion myötä yleistyneet huomattavasti. Nyt on tarjolla jo useita nettisivuja, jotka tarjoavat yksinomaan raaputusarpoja, eivätkä mitään muita pelejä. Tälläiset arpasivut ovat myös erittäin hyviä pelipaikkoja jo siinäkin mielessä, että niiltä löytyy yleensä netin kattavin pelivalikoima. Arpasivut tarjoavat myös samalla paljon tietoa uusista peleistä, jotka yleensä tulevat näille sivuille todella nopeasti.

Nettiarvat ovat jo kasvaneet pelien joukossa varteenotettavaksi nettipelin muodoksi. Niiden määrä on noussut jo niin suureksi, että valikoimasta löytyy jotain jokaiselle ja samalla voitot ovat myös kasvaneet. Raaputusarpa netissä voi netota jo yli miljoona euroa voittajalle, joka on pelaamisen arvoinen voitto. Nämä jättipelit löytyvät jo usealta pelipaikalta, mutta kuten on sanottua, arpasivut on paras paikka käydä etsimässä näitä pelejä.