Everest Poker on ollut kautta aikojen varsinkin aloittelevien pelaajien suosiossa oleva nettipokerisivusto. Eikä tämä ole kovinkaan suuri ihme, sillä jos katsoo mitä Everest Poker Bonus -kampanjoissa on tarjolla, niin vähemmästäkin suuntaa jo kohti sivua.

Tätä kirjoittaessa Everest Poker Bonus -sivu listaa pelaajille muutaman aivan loistavan kampanjan. Tarjolla on 200 dollarin talletusbonus summasta riippumatta. Prosentuaalisesti tämä voi olla jopa 2000% bonus.  Jos tätä katsoo prosenttien kannalta, niin kyseessä taitaa olla yksi suurimmista kampanjoista koskaan. Uusille pelaajille on myös tarjolla erillisiä freeroll-turnauksia, joihin pääsee vain tietyn aikaa ensimmäisen talletuksen jälkeen. Taso on siis melko kevyttä ja palkintona on 1000 dollaria.

Mikäli haluat tietää enemmän, netistä löytyy isoin määrin artikkeleita ja mielipidekirjoituksia Everest Pokerista. Paras ja asiantuntevin lienee kumminkin parhaatpokerisivut.comissa. Artikkeli on nimeltään "Everest Poker – veteraanisivusto", löydät sen yläpalkista.

Everest Poker Bonus -kampanjat ovat siitä vielä mainioita, että ne eivät jää ainoastaan aloittelijoille. Nytkin on menossa kuukauden mittainen kampanja, jossa pelaajat keräävät lisäpalkintoja normaalien summit pointsien keräämisellä. Eli keräämällä rahanarvoisia summit pointseja, saat rahanarvoisia tokeneita siihen lisäksi. Ei tässä voi muuta sanoa, kuin että bonuskoodi sisään ja pelaamaan.