Videopokeri on niitä lajeja, mitä moni isollakin rahalla pelaava ammattilainen tykkää lätkiä kevennykseksi. Pelit ovat pääasiassa onneen pohjautuvaa, mutta kuitenkin viihdyttävää ajanvietettä ja kevennystä oikean pokerin raskaan pelaamisen vastapainoksi.

Suomessahan videopokerit ovat hieman jääneet jälkeen, sillä täältä ei löydy kuin kaksi merkittävää peliä, jokeripokeri ja kakkospokeri. Videopokeri on kuitenkin ulkomailla kasvattanut suosiotaan niin paljon, että vuosien saatossa on saatu monta erilaista peliä markkinoille.

Moni pelaaja tykkääkin pelata esim level-up -pokeria, joka on videopokeri, jossa voit koittaa saada voittoja sarjassa kasvavilla kertoimilla. Toinen hyvin suosittu videopokeri on usean käden pokeri. Tässä sinulle jaetaan yksi aloituskäsi, josta valitset mitä jätät. Tämän jälkeen saat pelata tämän käden neljä tai viisi kertaa, riippuen laitteesta. Pelissä voikin kerätä mukavasti voittoja, varsinkin jos aloituskäteen osuu suoraan esimerkiksi kolmoset.

Saisi vain toivoa, että suomalaiset pelisuunnittelijat keksisivät hypätä videopokerin osalta kehitykseen mukaan. Videopokeri netissä tarjoaa kuitenkin kaikki nämä pelivaihtoehdot helposti.